8. joulukuuta 2013

Satulatuoli

Satulatuoli Pauner Sway on monissa vertailuissa todettu olevan markkinoiden paras satulatuoli.

Satulatuoli Pauner Sway:n istuinosa joustaa/keinuu, jolloin keskivartalo aktivoituu vielä enemmän kuin normaali satulatuoli käyttäessä. Pieni liike aktivoi syvät lihakset ja satula-osan keinunta tuo selkärankaan liikettä, joka on tärkeää selän hyvinvoinnille.
Satulatuoli Pauner Sway istuimen pehmusteet on erityismuotoilu ja riittävän pehmeitä oikealta kohdalta, jonka ansiosta erityisen miellyttävä istua ja paikat ei puudu vaikka istuu kauemmankin Pauner satulatuoli istuimella.
Pauner Sway satulatuoli ristikko on normaalia pienempi, jolloin satulatuoli mahtuu liikkumaan hyvin ahtaissakin paikoissa.
Jos selkäkivu / selkäkivut on pulmana, kannattaa ottaa käyttöön Pauner Sway satulatuoli.
Ja parempi on jo ennaltaehkäisynä ottaa käyttöön Pauner Sway satulatuoli ennen kuin selkäkipu ja selkäkivut yllättää.
Pauner Satulatuoli Sway on auttanut monia, joilla on ollut selkäkipuja istumatyössä.

Satulatuoli sopii erityisen hyvin käyttöön mm. silloin jos käytössä on sähkösäätöinen työpöytä.
Sähkösäätöiset työpöydät yleistyvät koko ajan, koska sähkösäätöinen työpöytä mahdollistaa enemmän vaihtelua työasentoon.

Pauner Oy on toimiston ergonomia ja työergonomia / työpiste-ergonomia ratkaisuihin erikoistunut yritys.
http://www.pauner.fi/contents/fi/d43_Satulatuoli.html

Lisätietoa nettisivuillamme www.pauner.fi



ID-korttitulostin

Korttitulostin Pauner H-200e on laadukas ja nopea ID korttitulostin, joka on ulkomitoiltaan pieni, mutta ominaisuuksiltaan suuri.

Tietokoneeseen liitettävällä ID-korttitulostimella voit tehdä helposti ja edullisesti laadukkaat kuvalliset henkilökortit työpaikan henkilökunnalle, rakennustyömaan tunnistekortit / kulkulupakortit, kokousnimikortit, kanta-asiakaskortit ja jäsenkortit yms.

ID-korttitulostin tekee pankkikortin kokoisiin muovikortteihin erittäin laadukkaan värivalokuvan tarkan tulostuksen sublimaatio-tekniikalla, joten ID kortit ovat tyylikkään näköisiä ja kestävät hyvin käytössä.

Pauner H-200e ID korttitulostin sisältää automaattinen kortinsyöttölaiteen, joten käyttö on helppoa ja sujuvaa. ID korttitulostin on helppo liittää USB-liitännällä tietokoneeseen. Lisävarusteena Ethernet verkkoliitäntä mahdollisuus.

Pauner H-200e ID-korttitulostin toimitukseen sisältyy kaikki tarvittava laadukkaiden henkilökorttien tekemiseen; korttitulostin, helppokäyttöinen hyvä PC-ohjelmisto korttien ulkoasun suunnitteluun ja tulostamiseen sekä USB-kaapeli.
Värinauhoja ja muovikortti-aihioita voit tilata toimitukseen tarvitsemasi määrän.
Lisävarusteena voimme toimittaa tietokoneeseen liitettävän helppokäyttöisen USB-kameran henkilökuvien ottamiseen.
Tulostusohjelmassa voit helposti käyttää myös digikameralla kuvattuja henkilökuvia.

Pauner Oy on korttitulostin, korttikone ja henkilökorttitulostin laitteisiin erikoistunut yritys. Paunerilta saat kaikki muovikorttitulostimet.

Korttitulostin on erinomainen ratkaisu, kun on tarve tehdä henkilökunnalle henkilökortti, tunnistekortti, työmaakortti, kulkulupakortti. Korttitulostin on hyvä työkalu myös kun tarve tehdä kanta-asiakaskortti tai jäsenkortti.

Lisätietoa nettisivullamme www.pauner.fi



9. syyskuuta 2013

Kiitos messukävijöille

Pauner Oy oli näytteilleasettajana Bisnespäivät 2013 messuilla Helsingin Messukeskuksessa 4.-5.9.
Messuosastollamme Paunerin tuotteet kiinnostivat monia messukävijöitä.
Kiitos kaikille messuosastollamme käyneille.

27. elokuuta 2013

Kaulanauhat painatuksella

Kaulanauhat painatuksella ovat olleet jo yli 20 vuotta yleinen mainostarvike ja promootiotuote.
Uusi Suomalainen Reelstrap keksintö on paljon kätevämpi ja tyylikkäämpi kuin vanhanaikaiset tavalliset kaulanauhat tai logonauha.
Reelstrapin tärkeä etu on säädettävyys; voit helposti napin painalluksella säätää Reelstrapin nauhan sopivan pituiseksi, jolloin se ei haittaa työskentelyä esim. kumartuessa. Tavallinen vanhanaikainen kaulanauha ja logonauha kumartuessa usein kolahtaa näppikseen tai ruokalautaseen tms. Reelstrap ratkaisee tämän pulman.
Käytön jälkeen voit helposti napin painalluksella kelata Reelstrapin nauhan tyylikkääseen Design koteloon, jolloin nauha ei jää repsottamaan.
Reelstrapiin voidaan tehdä logopersonointi tyylikkäästi monivärisenä. Logopainatus valetaan muovin sisään, jolloin painatus on erittäin kestävä.
Suomalaista Reelstrap keksintöä on toimitettu jo vientiinkin mm. moneen maahan Keski-Eurooppaan ja USA:n.
Katso lisätietoa klikkamalla tästä

19. elokuuta 2013

Inter Airport Europe 2013

Inter Airport Europe 2013 messut on Münchenissä 8.-11.10.2013. Pauner Oy on siellä esittelemässä Reelstrap tuotetta, joka on käytännöllinen työväline lentokenttähenkilökunnalle, joiden täytyy aina lentokentällä käyttää ID-korttia. Reelstrap on esillä Airport Cluster Finlandin yhteisosastolla nro 1345 (Halli B5). Tervetuloa!
Lisätietoa Reelstpistä nettisivullamme www.reelstrap.eu

15. elokuuta 2013

RollerMouse Re:d uutuus nyt Paunerilta

RollerMouse on jo useita vuosia ollut suosittu ergonominen hiiriohjain vähentämään hiirikäden rasituksia. Nyt RollerMousesta on saatavilla uutuusmalli Re:d. Siinä on merkittäviä parannuksia aikaisempiin malleihin verrattun mm. että RollerMouse Red:ssä on automaattinen reuna-alueen tunnistus, jolloin käyttöalue ei lopu kesken eikä hiiri "töki" reunassa. Ohjaustanko on paksumpi, joten siitä saa hyvän otteen.
Katso lisätietoa nettisivultamme:
http://www.pauner.fi/contents/fi/d46_RollerMouse.html

1. elokuuta 2013

Satulatuolit - Koulut alkaa, satulatuoli koululuokkaan.
Kesälomat on kohta ohi ja arkinen aherrus kouluissa alkaa pian. Pauner Sway satulatuoli on kätevä kaluste koululuokkaan. Satulatuoli säästää kouluavustajan ja opettajan selkää. Ja on iso apu, jos selkäkipu yllättää. Pauner Sway satulatuolin ristikko on säteeltään normaalia pienempi, jolloin pulpettien välissä satulatuoli mahtuu hyvin liikkumaan.
http://www.pauner.fi/contents/fi/d43_Satulatuoli.html
Kaulanauhat - Reelstrap on käytännöllisempi kuin kaulanauha.
Onko käytössäsi tavallinen avainkaulanauha? Olet varmaankin huomannut, että tavallinen kaulanauha / logonauha ei ole käytännöllinen; kun kumarrut, niin kaulanauhaan kiinnitetty avain kolahtaa usein tietokoneen näppikseen tai ruokalautaseen. Reelstrap uutuustuote ratkaisee tämän ongelman; Reelstrapin voit helposti nappia painamalla säätää sopivan ylös, jolloin avain tai ID-kortti kulkee kätevästi mukana eikä haittaa työskentelyä. ID-kortti myös näkyy paremmin, kun se on sopivan ylös säädetty. Kun et käytä Reelstrapiä, niin voit helposti nappia painamalla kelata nauhan tyylikkääseen Design-koteloon, joka mahtuu hyvin taskuun tai laukkuun eikä nauha jää repsottamaan.
Katso lisätietoa nettisivulta:
http://www.pauner.fi/contents/fi/d137_Kaulanauhat.html

I praktisk användning har Reelstrap flera fördelar jämfört med traditionella nyckelband / logoband eller jojon. Nyckelbanden har alltid samma längd. Har du ID-kortet i ett vanlig nyckelband, tar kortet i PCns tangenter och slår i tallrikskanten vid lunchbordet. Ett vanligt nyckelband med jojo löser inte detta problem så som Reelstrap gör. Reelstrap kan du justera så, att kortet sitter lagom långt upp.
Reelstrap kan användas tillsammans med alla typer av korthållare. Korthållaren fästs lätt med en tryckknapp vid Reelstrap.
 

30. heinäkuuta 2013

Reelstrap is a new invention from Finland which is especially practical for the transport of you work ID-card. Reelstrap also easily transports your keys and flash drive or cell phone.
Reelstrap is easily adjusted to the right length only by the push of a button. This gives good visibility to the informations on your card and it won’t bother you while you are working. This makes Reelstrap perfect for work. When keys are needed, Reelstrap is easily adjusted to the right length. After the day the strap is rolled into its fashionable designer case and can be stored in a pocket or bag. From there it can easily be taken back into use the next day.

More information: Europe website  www.reelstrap.eu and USA www.reelstrap.net


27. toukokuuta 2013

Reelstrapin kansainväliset verkkosivut


Pauner Oy  on avannut kansainväliset blogi-verkkosivut uudelle tuoteinnovaatiolleen -Reelstrapille. Sivuilla on tietoa myös muista Pauner Oy:n tuotteista ja sivut on suunnattu  asiakkaille Euroopassa ja USA:ssa.

Eurooppa              www.reelstrap.eu
USA                        www.reelstrap.net  

Reelstrap on saanut huomiota ja herättänyt kiinnostusta kansainvälisesti. Uuden tuoteinnovaation myynti ulkomaille on alkanut lupaavasti ja viennin odotetaan yhä kasvavan.