8. joulukuuta 2013

Satulatuoli

Satulatuoli Pauner Sway on monissa vertailuissa todettu olevan markkinoiden paras satulatuoli.

Satulatuoli Pauner Sway:n istuinosa joustaa/keinuu, jolloin keskivartalo aktivoituu vielä enemmän kuin normaali satulatuoli käyttäessä. Pieni liike aktivoi syvät lihakset ja satula-osan keinunta tuo selkärankaan liikettä, joka on tärkeää selän hyvinvoinnille.
Satulatuoli Pauner Sway istuimen pehmusteet on erityismuotoilu ja riittävän pehmeitä oikealta kohdalta, jonka ansiosta erityisen miellyttävä istua ja paikat ei puudu vaikka istuu kauemmankin Pauner satulatuoli istuimella.
Pauner Sway satulatuoli ristikko on normaalia pienempi, jolloin satulatuoli mahtuu liikkumaan hyvin ahtaissakin paikoissa.
Jos selkäkivu / selkäkivut on pulmana, kannattaa ottaa käyttöön Pauner Sway satulatuoli.
Ja parempi on jo ennaltaehkäisynä ottaa käyttöön Pauner Sway satulatuoli ennen kuin selkäkipu ja selkäkivut yllättää.
Pauner Satulatuoli Sway on auttanut monia, joilla on ollut selkäkipuja istumatyössä.

Satulatuoli sopii erityisen hyvin käyttöön mm. silloin jos käytössä on sähkösäätöinen työpöytä.
Sähkösäätöiset työpöydät yleistyvät koko ajan, koska sähkösäätöinen työpöytä mahdollistaa enemmän vaihtelua työasentoon.

Pauner Oy on toimiston ergonomia ja työergonomia / työpiste-ergonomia ratkaisuihin erikoistunut yritys.
http://www.pauner.fi/contents/fi/d43_Satulatuoli.html

Lisätietoa nettisivuillamme www.pauner.fi



ID-korttitulostin

Korttitulostin Pauner H-200e on laadukas ja nopea ID korttitulostin, joka on ulkomitoiltaan pieni, mutta ominaisuuksiltaan suuri.

Tietokoneeseen liitettävällä ID-korttitulostimella voit tehdä helposti ja edullisesti laadukkaat kuvalliset henkilökortit työpaikan henkilökunnalle, rakennustyömaan tunnistekortit / kulkulupakortit, kokousnimikortit, kanta-asiakaskortit ja jäsenkortit yms.

ID-korttitulostin tekee pankkikortin kokoisiin muovikortteihin erittäin laadukkaan värivalokuvan tarkan tulostuksen sublimaatio-tekniikalla, joten ID kortit ovat tyylikkään näköisiä ja kestävät hyvin käytössä.

Pauner H-200e ID korttitulostin sisältää automaattinen kortinsyöttölaiteen, joten käyttö on helppoa ja sujuvaa. ID korttitulostin on helppo liittää USB-liitännällä tietokoneeseen. Lisävarusteena Ethernet verkkoliitäntä mahdollisuus.

Pauner H-200e ID-korttitulostin toimitukseen sisältyy kaikki tarvittava laadukkaiden henkilökorttien tekemiseen; korttitulostin, helppokäyttöinen hyvä PC-ohjelmisto korttien ulkoasun suunnitteluun ja tulostamiseen sekä USB-kaapeli.
Värinauhoja ja muovikortti-aihioita voit tilata toimitukseen tarvitsemasi määrän.
Lisävarusteena voimme toimittaa tietokoneeseen liitettävän helppokäyttöisen USB-kameran henkilökuvien ottamiseen.
Tulostusohjelmassa voit helposti käyttää myös digikameralla kuvattuja henkilökuvia.

Pauner Oy on korttitulostin, korttikone ja henkilökorttitulostin laitteisiin erikoistunut yritys. Paunerilta saat kaikki muovikorttitulostimet.

Korttitulostin on erinomainen ratkaisu, kun on tarve tehdä henkilökunnalle henkilökortti, tunnistekortti, työmaakortti, kulkulupakortti. Korttitulostin on hyvä työkalu myös kun tarve tehdä kanta-asiakaskortti tai jäsenkortti.

Lisätietoa nettisivullamme www.pauner.fi