7. tammikuuta 2014

Satulatuolit - Satulatuoli Pauner Sway


Satulatuoli Pauner Sway on monissa vertailuissa todettu olevan markkinoiden paras satulatuoli.
Kaikki satulatuolit ovat kuvasta katsoen suurin piirtein saman näköisiä, mutta ominaisuudet muotoilussa, materiaaleissa ja istumamukavuudessa huomaa, kun satulatuoli on käytössä.
Satulatuoli Pauner Sway:n istuinosa joustaa/keinuu, jolloin keskivartalo aktivoituu vielä enemmän kuin normaalilla satulatuolilla. Pieni liike aktivoi syvät lihakset ja satula-osan keinunta tuo selkärankaan liikettä, joka on tärkeää selän hyvinvoinnille.
Satulatuoli Pauner Sway:n istuimen pehmusteet on erityismuotoilu ja riittävän pehmeitä oikealta kohdalta, jonka ansiosta erityisen miellyttävä istua ja paikat ei puudu vaikka istuu kauemmankin.
Satulatuoli Pauner Sway:n ristikko on normaalia pienempi, jolloin satulatuolilla pääsee liikkumaan hyvin ahtaissakin paikoissa.
Satulatuolilla istuessa saat monia ergonomia etuja:  satulatuoli ohjaa sinut ryhdikkääseen istumiseen, jolloin selkääsi tulee tarpeellinen lannenotko ja selkäsi rasitus minimoituu. Satulatuolista on ollut paljon hyötyä selkäkivuista kärsineille ja satulatuolia on hyvä käyttää jo ennen kuin selkäkipuja tulee. Satulatuoli on myös hyvä jalkojesi verenkierron kannalta, koska satulamallisessa istuinosassa ei ole teräviä kulmia kuten on tavallisessa tuolissa ja jalkojesi kulma on myös loivempi, sillä satulatuolissa istut jonkin verran korkeammalla kuin tavallisessa tuolissa. Satulatuolilla sinun on erittäin ketterä liikkua ja se soveltuu hyvin monentyyppiseen työhön mm. toimistotyöhön, laboratorioihin, kouluihin, hammaslääkäreille yms.
Satulatuolit tuoteryhmästä lisätietoa nettisivuillamme:
http://www.pauner.fi/contents/fi/d43_Satulatuoli.html