31. elokuuta 2014

Avainkaulanauha VS Reelstrap

Avainkaulanauha on jo hyvin pitkään markkinoilla ollut tuote. Suomalainen uusi Reelstrap keksintö on paljon käytännöllisempi kuin avainkaulanauha. Reelstrap tuotteen tärkeä hyöty on se, että automaattisesti kelautuvan Reelstrap nauhan pituus on helppo säätää napin painalluksella sopivan pituiseksi. Näin Reelstrapiin ripustettua avainta voi pitää joko sivulla olkanauhan tapaan tai edessä avainkaulanauhat tyyliin. Kun avainta tarvitse, niin Reelstrapissä nauhan voi säätää pidemmäksi, jolloin avain helpompi käyttää. Kun avainta ei tarvitse niin Reelstrapin nappia painamalla nauhan voi säätää sopivan lyhyeksi, jolloin avain ei kolahda esim. ruokalautaseen kumartuessa. Työpäivän jälkeen Reelstrapin nauhan voi helposti nappia painamalla kelata tyyliikkääseen Design koteloon.
Suomalainen Reelstrap keksintö on saavuttanut hyvän suosion myös Keski-Euroopassa ja USA:ssa.
Lisätietoa nettisivullamme: http://www.pauner.fi/contents/fi/d29_kaulanauha.html

Linkki nettisivulle, paina tästä


12. elokuuta 2014

Rollermouse Red Plus

Rollermouse Red Plus on uusi ergonominen tankohiiri ohjain. Uudessa Plus versiossa on leveämpi rannetukiosa kuin perus Rollermouse Red hiiriohjaimessa. Plus versio soveltuu käytettäväksi työpöydällä, jossa on näppäimistön edessä n. 30 cm tilaa ja käsivarret saa tuettua pöydän pintaan. Rollermouse Red Plus:n leveä rannetuki on mukavan pehmeää materiaalia, joten siihen on mukava lepuuttaa kädet ja ranne tulee juuri oikeaan ergonomiseen asentoon. Rollermouse red plus on erittäin tehokas apu vähentämään tietokonetyön aiheuttamia hiirikäden rasituksia.
Lisätietoa nettisivulla: http://www.pauner.fi/contents/fi/d46_rollermouse.html
Linkki sivulle

10. elokuuta 2014

Valttikortti

Valttikortti nimitystä käytetään mm. rakennustyömailla käytettävistä etäluku älykortti sirukortti työmaakortti korteista.
Pääsääntöisesti valttikortti tulostetaan Mifare Desfire älykortti aihiolle. Pauner Oy:ltä voit tilata valkoisia Mifare Desfire korttiaihioita, joihin voit tulostaa esim. Pauner H-200e muovikorttitulostin laitteella tarvittavat tiedot. Toimittamissamme Mifare Desfire älykortti aihioissa on tehdaskoodattuna kortin sarjanumero, joka voidaan lukea RFID lukija -laitteella.
Lisätietoa nettisivullamme: http://www.pauner.fi/contents/fi/d143_Valttikortti.html
Linkki sivulle


7. elokuuta 2014

Handsfree sankaluurit Paunerilta

Handsfree sankaluurit vapauttaa puhelun aikana molemmat kädet esim. tietokoneen näppäilyyn tai papereiden käsittelyyn ja mahdollistaa liikkumisen puhelun aikana. Handsfree sankaluuri käyttö vähentää niska-hartiaseudun lihasjännitystä yli 30%.
Pauner 540 on erittäin laadukas langaton puhelinkuuloke toimistopuhelimeen. Toimintaetäisyys on jopa 120 metriä toimistopuhelimesta ja voit vastata puheluihin sankaluuri handsfree :n nappia painamalla.
Pauner 540 handsfree sankaluurit on varustettu taustamelun vaimennus mikrofoneilla. Se on tärkeä ominaisuus, jotta ympärillä oleva puheenhälinä ei kuulu puhelun vastaanottajalle.
Lisätietoa nettisivultamme: http://www.pauner.fi/contents/fi/d140_Puhelinkuulokkeet.html
Linkki sivulle




Satulatuoli Pauner - suosituin satulatuoli

Pauner satulatuolit ovat saavuttaneet Suomessa erittäin suuren suosion, koska Pauner Satulatuoli on miellyttävä istua ja se on kestävä käytössä. Pauner satulatuoli Standard mallissa on riittävän kapea satula istuin, jolloin istuimen reunat eivät paina reiden sisäosaa, jolloin jalat ei puudu, koska veri pääsee hyvin kiertämään jaloissa. Pauner Standard satulatuolissa on korkeussäädön lisäksi myös istuinosan kaltevuuden säätö.
Satulatuoli istuma-asento on selälle erittäin hyvä, koska satulatuolilla istuessa selkään muodostuu tarpeellinen luonnollinen lannenotko ja ryhdikäs istuma-asento. Monilla asiakkaillamme on satulatuoli käytössä ollut apua selkäkipu hoitoon. Ergonominen satulatuoli on ketterä kääntyillä ja liikkua työpisteessä.
Satulatuoli verhoilumateriaalina voidaan käyttää kangas, keinonahka tai aito nahka materiaaleja ja värivaihtoehtoja on useita. Satulatuoli voidaan toimittaa joko normaalikorkuisella kaasujousella tai korkeammalla kaasujousella.
Lisätietoa nettisivullamme: http://www.pauner.fi/contents/fi/d43_Satulatuoli.html
Linkki sivulle


Varmennekortti VRK-kortti suojakotelo korttipidike

Varmennekortti VRK-kortti on nykyään käytössä mm. monilla terveydenhuollon ammattilaisilla ja apteekkihenkilökunnalla eresepti käytössä. Varmennekortti vrk-kortti on tärkeää pitää hyvin tallessa ja suojata se naarmuuntumiselta. Siihen hyvä ratkaisu on Pauner R5H suojakotelo. Se on kovaa kestävää läpinäkyvää muovia ja siinä on liukunuppu, jolla varmennekortin saa helposti pois kotelosta. Varmennekortti vrk-kortti on myös helppo laittaa takaisin Pauner R5H suojakoteloon.
Paras ratkaisu varmennekortin mukana pitämiseen saadaan kun R5H suojakotelon kanssa käytetään Reelstrap tuotetta.
Lisätietoa nettisivullamme: http://www.pauner.fi/contents/fi/d128_Varmennekortti_suojakotelo.html
Linkki sivulle


Valttikortti työmaakortin korttipidike suojakotelo FRA

Monilla rakennustyömailla on työmaakortti käytössä valttikortti älykortti. Usein on tarve suojata valttikortti naarmuuntumiselta. Silloin hyvä ratkaisu on Pauner korttipidike suojakotelo FRA. Se on kovaa kirkasta läpinäkyvää PC muovia ja sen siihen sopii joko pysty- tai vaakamallinen pankkikortin kokoinen CR-80 muovikortti. FRA suojakotelossa on lukitusmekanismi, joka pitää kortin hyvin kotelossa. FRA korttipidike mahdollistaa myös kortin vaihtamisen pari kertaa suojakoteloon, mutta sitä ei ole tarkoitettu sellaiseen käyttöön, jossa kortti pitäisi usein ottaa pois suojakotelosta. Siksi FRA suojakotelo soveltuu hyvin RFID etäluku älykortti pidikkeeksi/suojakoteloksi.
FRA suojakotelo on yhteensopiva mm. Reelstrap tuotteen kanssa.
Lisätietoa nettisivuiltamme: http://www.pauner.fi/contents/fi/d120_Suojakotelo_kortille.html
Linkki sivulle



Kassatuoli satulatuoli Pauner Sway

Korkealla kaasujousella ja jalkarenkaalla varustettu Pauner Sway satulatuoli on erinomainen työkalu kauppojen kassojen henkilökunnalle. Satulatuoli istuma-asento auttaa työntekijää pitämään selän kunnossa ja jaksamaan paremmin työssä. Satulatuoli istuimessa on helppo kääntyillä ja ryhdikäs istuma-asento pitää myös niska-hartiaseudun rennompana, joka auttaa ennaltaehkäisemään niska- ja hartiakipuja. Monet satulatuoli asiakkaamme ovat todenneet, että selkäkipu on vähentynyt, kun satulatuoli tuli käyttöön työpisteeseen.
Lisätietoa nettisivullamme: http://www.pauner.fi/contents/fi/d43_Satulatuoli.html
Linkki sivulle