21. tammikuuta 2015

Kaulanauhat painatuksella

Kaulanauhat painatuksella ovat jo kauan olleet suosittu markkinointiväline ja henkilökunnan työtarvike kulkukortille. Uusi Suomalainen Reelstrap -keksintö on paljon parempi ratkaisu kuin vanhanaikaiset tavalliset kaulanauhat painatuksella.
Automaattisesti kelautuva Reelstrap on helposti säädettävissä ja siihen voidaan tehdä logopainatus tyylikkääsi monivärisenä.
Tietoa nettisivulla:
http://reelstrap.eu/fi/
Linkki sivulle


Kaulanauhat logolla

Kaulanauhat logolla ovat jo kauan olleet suosittuja yritysten henkilökunnalla ja markkinointitapahtumissa. Uusi suomalainen keksintö Reelstrap on käytännöllisempi kun tavalliset vanhanaikaiset kaulanauhat logolla. Reelstrapin pystyy helposti napin painalluksella säätämään sopivan pituiseksi. Reelstrapiin voidaan painatus tehdä monivärisenä ja siinä logo saa paremmin näkyvyyttä kuin vanhanaikaisissa kaulanauhat logolla tuotteissa.
Katso nettisivu:
https://pauner.fi/contents/fi/d41_Reelstrap.html
Linkki sivulle

kaulanauha kortille

Onko sinulla tarve kaulanauha kortille? Kannattaa ottaa käyttöön uusi Suomalainen Reelstrap tuote, joka on paljon kätevämpi kuin vanhanaikainen tavallinen kaulanauha kortille.
Reelstrapin pystyy helposti napin painalluksella säätämään sopivan pituiseksi, jolloin kortti on ylempänä eikä haittaa työskentelyä esim. kumartuessa. Kun halaut, niin voit napin painalluksella säätää kelautuvan Reelstrap nauhan myös pidemmäksi.
Nettisivulla infot:
https://pauner.fi/contents/fi/d29_kaulanauha.html
Linkki sivulle


kaulanauha avaimenperä

Oletko kaipaillut kaulanauha avaimenperä tuotetta? Kannattaa tutustua uuteen suomalaiseen Reelstrap keksintöön, joka on kätevän säädettävyyden ansiosta paljon käytännöllisempi kuin tavallinen vanhanaikainen kaulanauha avaimenperä.
Katso nettisivu:
https://pauner.fi/contents/fi/d41_Reelstrap.html
Linkki sivulle

Kaulanauha avaimelle

Onko sinulla tarve saada kaulanauha avaimelle? Kannattaa tutustua uuteen kelautuvaan säädettävään Reelstrap tuotteeseen, joka on paljon käytännöllisempi kuin tavallinen kaulanauha avaimelle.
Katso nettisivu:
https://pauner.fi/contents/fi/d41_Reelstrap.html
Linkki sivulle

Kaulanauha

Kaulanauha on jo kauan markkinoilla ollut tuote. Suomalainen Reelstrap keksintö on paljon käytännöllisempi kuin tavallinen kaulanauha. Kelautuvan Reelstrapin pystyy helposti napin painalluksella säätämään sopivan pituiseksi. Tavallinen kaulanauha on aina saman pituinen ja siksi tavallinen vanhanaikainen kaulanauha on epäkäytännöllinen.
Katso lisätietoa nettisivulta:
https://pauner.fi/contents/fi/d123_Kaulanauha.html
Linkki sivulle



iPhone 5S kuoret

Kun olet ostamassa iPhone 5S kuoret, niin kannattaa tutustua uuteen Suomalaiseen innovaatioon DangleCase + Reelstrap tuotteeseen, joka on paljon käytännöllisempi kuin tavalliset iPhone 5S kuoret. DangleCasessa on kestävä metallinen kiinnike, jolla iPhone 5S puhelimen voi ripustaa kelautuvaan-säädettävään Reelstrap kaulanauhaan, jolloin iPhone kulkee sujuvasti mukan eikä pääse tipahtamaan. DangleCasea voi käyttää myös erikseen, kuten tavalliset iPhone 5S kuoret.
Lisätietoa nettisivullamme:
https://pauner.fi/contents/fi/d139_Danglecase.html
Linkki sivulle



18. tammikuuta 2015

iPhone 5s suojakansi pidike DangleCase

iPhone 5s suojakansi pidike DangleCase+Reelstrap pitää sinun iPhone 5s puhelimen turvallisesti mukana siten, ettei iPhone 5s pääse luiskahtamaan käsistä ja putoamaan lattialle, kuten joskus saattaa tapahtua ja silloin iPhone puhelimen näyttölasi rikkuu. Kun iPhone on ripustettu DangleCase suojakansi pidikkeeseen, niin sinun on helppo ja nopea vastata puhelimeen, koska DangleCasessa iPhone puhelin on aina käytettävissä. Sinun ei tarvitse kaivella puhelinta taskusta tai laukusta, silloin kun olet ripustanut puhelimen DangleCase pidikkeeseen. Reelstrapin kantonauhan voit helposti napin painalluksella säätää sopivan pituiseksi, joten voit käyttää sitä joko edessä kaulanauhan tapaan tai sivulla olkanauhan tapaan. DangleCase suojakansi on kovaa PC muovia, joten se suojaa iPhone 5s puhelintasi naarmuuntumiselta. DangleCase kiinnitetään Reelstrapiin kestävällä metallisella kiinnikkeellä. Kun haluat, niin voit käyttää iPhone puhelinta DangleCasessa, kuten tavallista suojakantta. Irrotat vain metallipidikkeen. Ja sitten, kun haluat, niin voit taas ripustaa iPhone 5S puhelimen takaisin Reelstrapiin.
DangleCase iPhone suojakansi pidike on erittäin kätevä ratkaisu. Dangle case on nyt saatavilla iPhone 5S ja iphone 5C puhelinmalleihin. iPhone 6 DangleCase-versio on tulossa pian valikoimaamme.
Katso lisää nettisivultamme:
https://pauner.fi/contents/fi/d139_Danglecase.html
Linkki sivulle