9. helmikuuta 2015

Jalkatuki

Jalkatuki mahdollistaa hyvän ergonomisen istuma-asennon toimistotyössä silloin, jos tuolin ja pöydän säädöillä ei muuten saa korkeutta sopivaksi siten, että jalat olisi tukevasti lattiassa, kun istuu. Jalkatuki mahdollistaa hyvän työasennon siten, että voi nojata kunnolla tuolin selkänojaan eikä tuolin etureuna paina jalan alaosaa, jolloin veri ei kiertäisi kunnolla ja jalka puutuisi.
Lisätietoa nettisivullamme:
https://pauner.fi/contents/fi/p109_Jalkatuki.html

Linkki jalkatuki esittelysivulle


Työtuoli Tampere

Työtuoli Tampere alueella on saatavilla Pauner Oy:ltä nopeasti ja edullisesti. Pauner Oy on työtuoli tuotteisiin erikoistunut yritys, jonka kotipaikka on Tampere. Työtuoli Tampere alueella on mahdollista saada myös esittelyyn työpaikalle. Katso lisätietoa nettisivultamme:
https://www.pauner.fi/contents/fi/d145_Tyotuoli.html





Linkki työtuoli esittelysivulle


Ergonomiatuotteet Helsinki Espoo Vantaa Turku Jyväskylä Pori Oulu Kuopio Lappenranta Kouvola Tampere

Pauner ergonomiatuotteet saat nopeasti kaikkialle Suomeen postipakettina perille saakka toimitettuna. meiltä lähtee lähes päivittäin toimituksia kaikkii suurimpiin kaupunkeihin mm. Helsinki Espoo Vantaa Turku Tampere Jyväskylä Kuopio Kouvola Lappeenranta Pori Oulu suuntaan. Myös kaikkein pienimmille paikkakunnille posti tuo paketit perille saakka nopeasti. Pauner ergonomiatuotteet tuoteryhmän tuotteita ovat mm. satulatuoli kassatuoli sähköpöytä sähkösäätöinen työpöytä rollermouse ergonominen tankohiiri hiiriohjain työtuoli. ID-kortti tarvikkeet tuoteryhmän tuotteita ovat mm. korttipidike korttitulostin ja kaulanauha. Lisätietoa nettisivulla:
https://www.pauner.fi/contents/fi/d38_ergonomiatuotteet.html

Linkki ergonomiatuotteet sivulle

Sähköpöytä Tampere

Sähköpöytä Tampere alueella on saatavilla Pauner Oy:ltä nopeasti ja edullisesti. Pauner Oy on sähköpöytä ergonomiatuotteisiin erikoistunut yritys, jonka kotipaikka on Tampere. Katso sähköpöytä lisätietoa nettisivultamme:
https://www.pauner.fi/contents/fi/d146_sahkopoyta.html

Linkki sähköpöytä Tampere esittelysivulle


Satulatuoli Tampere

Satulatuoli Tampere alueella on saatavilla Pauner Oy:ltä nopeasti ja edullisesti. Pauner Oy on satulatuoli tuotteisiin erikoistunut yritys, jonka kotipaikka on Tampere. Satulatuoli Tampere alueella on mahdollista saada myös esittelyyn työpaikalle. Katso lisätietoa nettisivultamme:
https://www.pauner.fi/contents/fi/d43_Satulatuoli.html

Linkki satulatuoli Tampere sivulle


4. helmikuuta 2015

Kassatuoli

Kassatuoli Pauner lyhyellä istuinosalla on erinomainen työtuoli kassatyöpisteeseen. Pauner kassatuoli mahtuu lyhyen istuinosan ansiosta pieneen tilaan ja mahdollistaa ergonomisen työasennon, joka auttaa jaksamaan työssä paremmin.
Lisätietoa nettisivulla:
https://www.pauner.fi/contents/fi/d159_Kassatuoli.html
Linkki sivulle

Kuntokortti

Kuntokortti on jo kauan käytössä ollut liikunnan aktivoinnin väline. Netissä toimiva Itsevalmennus.fi sähköinen kuntokortti on hyvä nykyaikainen väline liikunta-aktivointiin. Itsevalmennus.fi kuntokortti näyttää selkeänä grafiikkana onko liikkunut terveysliikunta suositusten mukaisesti. Itsevalmennus.fi kuntokortti näyttää myös kalorinkulutuksen. Itsevalmennus.fi kuntokortti sopii sekä työyhteisöille että yksityishenkilöille.
Lisätietoa nettisivulla:
https://www.pauner.fi/contents/fi/d148_Kuntokortti.html
Linkki sivulle

3. helmikuuta 2015

Työpistematot

Työpistematot ovat nyt Paunerin tuotevalikoimasssa. Työpistematot vähentävät jalkojen ja selän rasitusta seisomatyössä.
Lisätietoa nettisivulla:
https://pauner.fi/contents/fi/d158_Tyopistematot.html
Linkki sivulle

Jalkatuet

Jalkatuet parantavat työpisteen ergonomiaa. Pauner jalkatuet ovat korkealaatuisia. Nyt meillä valikoimassa myös korkea jalkatuki, joka soveltuu hyvin esim. kassatyöpisteisiin, jossa istutaan korkealla.
Lisätietoa nettisivullamme:
https://pauner.fi/contents/fi/d74_Jalkatuet.html
Linkki sivulle